Vacature: Relatiebeheerder / assistent accountant

Wil jij werken bij een jong en enthousiast accountantskantoor in de regio Rosmalen-Den Bosch? We zoeken een relatiebeheerder / assistent accountant voor 20-32 uur per week.  We bedienen diverse soorten MKB-klanten van begin tot eind met hun financiële administratie, belastingen en financiële vraagstukken. 

We rekenen klanten van start-ups tot gerenommeerde grote bedrijven tot onze klantenkring en ons doel is de klanten te ontzorgen zodat zij vrij kunnen ondernemen. Wij kijken verder dan de cijfers en staan naast de ondernemer.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een relatiebeheerder / assistent accountant (m/v). In deze functie ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenpakket.

Voor ons en onze klanten is het belangrijk dat je snel verbanden ziet en jouw klanten kunnen er blind op vertrouwen dat de financiële stukken bij jou veilig zijn. Als relatiebeheerder krijg je de verantwoordelijkheid over een mooie en diverse klantenportefeuille, die je samen met je collega’s optimaal begeleid. Je verzorgt de fiscale aangiften, jaarrekening, tussentijdse cijfers en bent het eerste aanspreekpunt voor alle financiële vraagstukken. Vervolgens voer je zelf de besprekingen.

Het betreft een afwisselende functie met volop ontwikkelmogelijkheden voor maximaal 32 uur per week. De werktijden zijn flexibel in te delen. Wij bieden een goede werksfeer en een gemotiveerd team.

We zijn op zoek naar een medewerker die:

– HBO werk en denkniveau heeft
– klantvriendelijk, accuraat en stressbestendig is
– snel schakelt tussen de werkzaamheden/cliënten
– prioriteiten kan stellen bij werkdruk.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Chantal Nolsen
073 – 851 08 08 of solliciteer direct via mail: vacatures@nolsen.nl.