Vacature: (Ervaren) Assistent Accountant m/v


Hey, Assistent Accountant! Wij zoeken jou!
Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek waar je je helemaal jezelf kunt zijn? Stop met zoeken! Wij hebben die werkplek voor jou! 

Over Ons
We bieden je een heerlijke werkplek binnen een cultuur waar persoonlijke benadering en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Wij zijn ervan overtuigd dat als de sfeer goed is in het bedrijf, onze klanten hiervan profiteren. Samen staan we sterker en hierdoor kunnen we onze klanten nog beter helpen. 

Heb jij een frisse blik en durf jij je ideeën te delen? Dan pas jij in ons team. Nolsen Accountancy helpt (startende) ondernemers en MKB bedrijven met accountancy werkzaamheden. Wij ontzorgen de klant zodat zij kunnen ondernemen en bieden ze persoonlijk advies wanneer nodig. Om onze persoonlijke benadering te blijven hanteren voor onze klanten zijn we door onze groei op zoek naar nieuwe collega’s. We breiden ons team daarom uit en zijn op zoek naar een: (Ervaren) Assistent Accountant (m/v)

Over Jou
Vink in de checklist af wat van toepassing is en kom erachter of jij onze nieuwe collega bent!

Checklist (Beginnend) Assistent Accountant (m/v) Nolsen Accountancy

 • Ik heb jarenlange ervaring als Assistent Accountmanager en ben op zoek naar een werkplek die perfect bij mij aansluit 
 • Ik ben op HBO-niveau afgestudeerd
 • Ik ben 20-40 uur beschikbaar in de week
 • Ik woon in de regio Rosmalen-Den Bosch
 • Ik werk graag in een open en sociale bedrijfscultuur
 • Ik ben sociaal, proactief en kan goed zelfstandig werken
 • Ik vind het leuk om het aanspreekpunt te zijn voor klanten en ze fiscale adviezen te geven, zo leer ik de klanten ook nog eens beter kennen
 • Ik ben zorgvuldig, heb cijfermatig inzicht en ben analytisch sterk
 • Ik werk graag in een klein, persoonlijk en gezellig team
 • Ik houd van financiële administratieve werkzaamheden en van de woorden ‘vennootbelasting’, ‘jaarrekening’ en ‘aangifte’ gaat mijn hart sneller kloppen  
 • Ondanks mijn jarenlange ervaring sta ik open voor andere inzichten en ontwikkel ik me graag binnen een team
 • Ik houd van een goede kop koffie gemaakt van verse bonen 

Stuur ons je CV!
Niemand is perfect maar heb je (bijna) alles kunnen afvinken? Dan kom je volgens Nolsen Accountancy aardig in de buurt. Stuur je CV inclusief foto en motivatie snel naar ons emailadres: vacatures@nolsen.nl. Heb je toch nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Chantal Nolsen via 073 851 08 08.

Openstaande functies
Wij zijn tevens ook op zoek naar een (Beginnend) Assistent Accountant, past die functie beter bij jou? Bekijk dan onze andere vacature op www.nolsen-accountancy.nl/nieuws.