Vacature: (Beginnend) Assistent Accountant m/v

Hey, Young Professional! Wij zoeken jou!
Heb je pas een aantal jaar ervaring opgedaan of pas net afgestudeerd? No worries! Dan ben jij exact de persoon waar wij naar op zoek zijn.

Over Ons
We bieden je een heerlijke werkplek binnen een cultuur waar persoonlijke benadering en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Wij zijn ervan overtuigd dat als de sfeer goed is in het bedrijf, onze klanten hiervan profiteren. Samen staan we sterker en hierdoor kunnen we onze klanten nog beter helpen. 

Bovendien geloven we erin dat jij als Young Professional een bijdrage kan leveren aan ons team om processen en digitalisering makkelijker en begrijpelijk te maken. Heb jij een frisse blik en durf jij je ideeën te delen? Dan pas jij in ons team. Nolsen Accountancy helpt (startende) ondernemers en MKB bedrijven met accountancy werkzaamheden. Wij ontzorgen de klant zodat zij kunnen ondernemen en bieden ze persoonlijk advies wanneer nodig. Om onze persoonlijke benadering te blijven hanteren voor onze klanten zijn we door onze groei op zoek naar nieuwe collega’s. We breiden ons team daarom uit en zijn op zoek naar een: (Beginnend) Assistent Accountant (m/v)

Over Jou
Vink in de checklist af wat van toepassing is en kom erachter of jij onze nieuwe collega bent!

Checklist (Beginnend) Assistent Accountant (m/v) Nolsen Accountancy

 • Ik ben een Young Professional en op HBO-niveau afgestudeerd
 • Ik ben 20-40 uur beschikbaar in de week
 • Ik woon in de regio Rosmalen-Den Bosch
 • Ik ben sociaal, proactief en kan goed zelfstandig werken
 • Ik vind het leuk om het aanspreekpunt te zijn van klanten en ze licht fiscale adviezen te geven, zo leer ik de klanten ook nog eens beter kennen
 • Ik ben zorgvuldig, heb cijfermatig inzicht en ben analytisch sterk
 • Ik werk graag in een klein, persoonlijk en gezellig team
 • Ik houd van financiële administratieve werkzaamheden en van de woorden ‘digitaliseren’, ‘jaarrekening’ en ‘aangifte’ gaat mijn hart sneller kloppen  
 • Ik leer snel en als ik iets niet weet leer ik het mezelf aan of sta ik open voor hulp
 • Ik kan goed prioriteiten stellen in drukke tijden en hou mijn hoofd koel
 • Ik houd van een goede kop koffie gemaakt van verse bonen 

Stuur ons je CV!
Niemand is perfect maar heb je (bijna) alles kunnen afvinken? Dan kom je volgens Nolsen Accountancy aardig in de buurt. Stuur je CV inclusief foto en motivatie snel op naar vacatures@nolsen.nl. Heb je toch nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Chantal Nolsen via 073 851 08 08.

Openstaande functies
Wij zijn tevens ook op zoek naar een Assistent Accountant met ervaring, past die functie beter bij jou? Bekijk dan onze andere vacature op www.nolsen-accountancy.nl/nieuws.